Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

Först får jag tacka alla er för att ni har förtroende att välja mig till ordförande. Jag ska tillsammans med styrelsen försöka göra det allra bästa för vår klubb.

På vårt första styrelsemöte bestämde vi att vi ska ta fram en vision för framtiden.

Svenska Brukshundklubbens vision lyder såhär:

Svenska Brukshundklubben, en organisation i världsklass, som med ledande kompetens siktar mot framtiden och skapar glädje och nytta för hundar, hundägare och samhälle.

(hur många av er kände till den) Jag gjorde det inte ska jag erkänna men jag tycker det är en mycket bra vision.

Varför ska man ha en vision då? Jag tror att alla i en förening vill att allt ska vara bra och fungera på bästa sätt. Det gör att om man sätter en vision och mål för att nå den så kan vi styra åt samma håll. Många idéer finns och mycket prat blir det men vi måste få ihop det så att vi gör saker istället för att tycka.

Vår vision kommer att handla om att alla medlemmar ska känna sig välkomna och att det ska vara roligt att åka och träna och umgås på klubben. Vi återkommer med hur den blir formulerad.

Vi har världens bästa plats för att träna hund. En klubbstuga, bra skogar runtom samt fina träningsplaner. Varför är det då så få medlemmar som utnyttjar detta undrar vi?

Förutom alla tävlingar och kurser vi ska fixa så kommer vi i styrelsen att lägga mycket arbete på trivsel. Vi vill därför få all hjälp som det går att få. Kom på medlemsmötena först och främst. Det är där vi beslutar och kan hjälpas åt för att föra den här klubben framåt. Alla datum för dessa möten finns på hemsidan. Markera upp dem i er kalender.

Tisdags och torsdagsträningar kommer vi att fortsätta med men även lite nya aktiviteter kommer att dyka upp så håll uppsikt.

Vi ses på träningsplanen när våren kommer och snön är borta

 

Tina