Ordförande har ordet

Ordförande har ordet


Då har vi kommit en bit på väg på det nya året. Årsmötet är klart och några nya i styrelsen har tillkommit.

Tänkte bara nämna lite som är på gång och vad som måste göras detta år.


Vi kommer att byta lås på stugan. Eftersom det bara finns en begränsad mängd nycklar och de medlemmar som vill ska kunna komma in och träna eller sitta och fika så ska vi försöka få dit ett kodlås. Beslutet är taget och låssmeden ska komma och titta. Det som kan ställa till det är larmet men det borde kunna lösas.


Vi har ett rum kvar att måla och göra om. Här behöver vi ha hjälp. Tror att alla medlemmar och särskilt de som använder vår klubb för träning vill att det ska se snyggt och trevligt ut. Det kommer att komma ut datum på när detta ska göras. Ställ upp och hjälp till så går arbetet fort. Eftersom vi har kurser konstant behöver vi ha fart i detta arbete.


Till våren ska även stugan målas klart utvändigt.


Vi har inga städare anställda och det kommer att komma upp en städlista. Skriv upp er. En gång per år kan väl inte vara särskilt jobbigt. Det är dammsugning- sopning, torkning av bord och golv som är det viktiga. Det blir skitigt när vi tar in våra hundar.


Snart kommer våren även om man inte kan tro det nu i snöfallet men planerna kommer att bli gröna igen. Då kör vi igång med träningar tisdagar och torsdagar igen. Glöm inte att komma dessa kvällar. Det är mycket trevligare om vi är några som tränar tillsammans. Då kan vi även ta en gemensam fikapaus och tex snacka lite hund.


Vi är ca 250 medlemmar men det är inte så många som är aktiva eller hjälper till med klubben. För att få en klubb som fungerar behövs all frivillig hjälp som går att få tag i. Så fundera gärna över vad du kan hjälpa till med. Det krävs inte så mycket utan kanske bara någon liten sak någon gång per år. Under året ska vi även se om vi kan få till ett belöningssystem för de som vill hjälpa till. Vi återkommer med detta senare.


Nu vill jag bara önska alla ett riktigt framgångsrikt hundår och jag hoppas att vi ses på klubben framöver


Tina Skyllbäck

Ordförande